Loading...

De avonturen van Bollo - Seizoen 2

loading player ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------

De avonturen van Bollo - Seizoen 2

In ‘De avonturen van Bollo’ nemen Bollo en zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schat zoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer.

Op een humoristische en positieve manier leren kinderen in het programma meer over de natuur, hoe leuk het is om de natuur te ontdekken en hoe je elkaar kunt helpen en samenwerken.


Afleveringen:
- 01. De Superspeurneus
- 02. Kamperen
- 03. Vliegeren
- 04. Het Zandkasteel
- 05. De Picknickmand
- 06. Feest
- 07. De Honingpot
- 08. Schatzoeken
- 09. Fietsen
- 10. Beresterk
- 11. De wensster

-------------------------------------------------------------------------------------------------
1280 De avonturen van Bollo - Seizoen 2, 720 De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Bollo De avonturen van Bollo - Seizoen 2, beer De avonturen van Bollo - Seizoen 2, avonturen De avonturen van Bollo - Seizoen 2, kidstube BB De avonturen van Bollo - Seizoen 2, KidstubeBB De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Telekids De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Landal De avonturen van Bollo - Seizoen 2, De Superspeurneus De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Kamperen De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Vliegeren De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Het Zandkasteel De avonturen van Bollo - Seizoen 2, De Picknickmand De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Feest De avonturen van Bollo - Seizoen 2, De Honingpot De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Fietsen De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Schatzoeken De avonturen van Bollo - Seizoen 2, Beresterk De avonturen van Bollo - Seizoen 2, De wensster De avonturen van Bollo - Seizoen 2,
Channel: KidsTube BB
Loading...

Related videos

Loading...